Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen sitter jag där ändå


Det ska vara på riktigt nu.
Viktigt nu.

Inget substanslöst gnäll.
Ingenting bara för att vara snäll.

Inte bädda in mig i trygga sår.
Inget ältande om hur jag mår.
Inget identitetsskapande trams

Nä, nu är det stopp för grubbleri och hysteri.

Sen sitter jag där ändå
med en söndertuggad läpp
inspirerad av den pennstump jag ivrigt gnagt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-24 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol