Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer veta. Sen.


Du skulle se,
mina möblerade rum
och mina omöblerade tankar

Du skulle se
och tänka,
" Vad var det jag sa"

Det blev som du trodde.
Det är så det ser ut.

Jag har ett spöke vid handen
och en ande i bröstet

Troligtvis är jag helt nöjd,
" förmodligen inte"
skulle du hävda

Vi vet sällan
just där vi var


just där vi är
nu




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-24 09:22



Bookmark and Share


  Siggesdotter
De skriver allt lite klurigt Tinda-Sol! Jag fastnade för uttrycket "mina omöblerade tankar"som jag gillar och tycker att slutet blev spännande:
"Vi vet sällan
just där vi var


just där vi är
nu"

För vad vet vi egentligen nu som vi inte visste då? Tänk om vi aldrig får veta?
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol