Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus

Jesus var en ängel
utan några vingar
de lämna han på korset
när han flög iväg




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-24 12:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Gud och ingen ängel.
2013-04-24

    ej medlem längre
var sjutton har du hört det?
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson