Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontänkt.

I den tidiga timmen
timmen efter 05,
när färden startas,
som tar mig bort från hem.
Då tröttheten är kvar,
och dagen är orörd
med osedda problem,
och mina tankar snurrar ostört.
Varför springer vi?
Varför vill vi ha?
När vi nått vårt mål,
blev det verkligen så bra?
Kan vi göra på annat sätt?
Kan vi bli flanörer istället?
Kan vi bli nöjda,
med det enkla tjället?
Vad krävs för att nå dit?
Hur slappnar man av?
Innan livet är slut,
och man får vila i sin grav.




Fri vers av hazeman
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hazeman

Senast publicerade
Pendlaren.
Morgontänkt.
* Se alla