Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendlaren.

Pendeltåg som går
noll sex noll ett.
Smörgåsar gjorda
och förpackade tätt.

Samma personer
varje dag.
De ser väl mig,
och tänker samma sak.

Där är han igen.
Undrar vad han gör?
Ser ganska nöjd ut,
Trots att vädret förstör.

Trots att timmen är tidig,
trots att världen är hård.
Måste ha det skönt,
och någon som ger vård?

Bara inom sig själv,
finner man ro.
Då kan allt kvitta,
väder, vind eller ingenstans att bo.




Bunden vers (Rim) av hazeman
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-27 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hazeman

Senast publicerade
Pendlaren.
Morgontänkt.
* Se alla