Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag vill

Vill plocka äpplen från träden
men inte de förbjudna
Vill plocka stjärnor från himlen
men inte som stöld från annans blick
Vill plocka blommor från marken
men inte de fridlysta
bara blommorna som lovar komma tillbaka
och möta mig igen




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol