Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilse heter gatan hem


hemma

vill du?

ja, nu, inte sen

måste prioritera bästa samtalsämnet

vill du?

jag försöker att synka, att vara mig

oj, du är upptagen

nästa gång går det bättre, hoppas jag

jaha, du vill vara med mig?

jag... försöker vara jag

märker att jag inte är hemma här

dom ordnar middag till familjen nu

nästan alltid letar jag hem när jag är ute

en kisse som är underbar

och inte fått ett hem

Charlie, jag älskar dig, jag längtar efter dig, kom till mig

du kan alltid vara här när du vill

men du känner att du inte är hemma här?

upp till mig, jag möter dig

kom!




Fri vers av Ess VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-25 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP