Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“For I, The Lord your God, hold your right hand and say to you: Do not fear, I Will Help you.” Isaiah 41:13


”I’m here to roar!”

att inte vara välkommen

förtjusningen är inte ömsesidig

håller andan här under vattnet

simmar till vasstrån och andas fri och under cover

”I don’t waste my time on trash talk, I’m too busy crushing my path, I’m here to roar!” @ai_butt




Fri vers av Ess VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-02-10 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP