Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Thy faith hath saved thee; go in peace." Luke 7:50


Himlen är här med dig. Var är du?

Emmanuel du har bara en förälder på jorden

och du har bara haft en förälder på jorden

Men bästa Pappan som också är Kung över alla Kungar är din Pappa

Himlen är här med dig

Var är du?

"Then you will call upon Me and come and pray to Me, and I will listen to you.

You will look for Me and find Me, when you look for Me with all your heart." Jeremiah 29:12-13




Fri vers av Ess VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-13 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP