Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får Fristad i Stockholm Värva för Kubas räkning i 11 år.


Amerikan Spion Livstidsdömd i USA

 

 

förrädiska vågor av havsvik.

 

 

 

hennes kärlek var skrivet i stjärnorna

 

allt hon tar på och berör det smular sönder

 

delades upp i stora vågor

 

sen när hon skakades upp från djupet

 

i flux och reflux blev hon en tsunami

 

därefter dragit henne

 hävdar, bedrövad, bedrövad, upprörd,

 

hem till fästet fält

 

där hon hävdar att hon föddes

 

villig att sitta tyst anordnade

 

att ge ömsesidigt stöd isolerade

 

hjälpa genom kramar

 

bara omfamna skiljer endast bestå i trevande på bakfickan

 

söker efter plånboken.

 

 värdera religiös bön

 

”tiden är för att ledas in fel”

 

och så kom hon så nära man kan koma

hennes back tanke kan dölja

föder två barn tar till sin make en svensk regeringsman

som de hjälpte till

att få svagsinta människor

som skall jaga älg

 

som kan vidtas av misstag och halleluja muttrade Kristus or Chris…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-26 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP