Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot regnbågen (aforism)

Att hitta rätt plats i livet
Är som att gå mot regnbågens fot -

Det handlar inte om att komma fram till en viss plats,
utan mer om att välja riktning, och våga fortsätta framåt!

 

----------------------------------
Denna text finns också på min egen sajt (Där dessutom på engelska och ryska)
http://tobi3.se/blog/2013/04/27/mot-regnbagen/

Min senaste aforism:
Vi väljer var sekund poeter.se/Las+Text?textId=1615289




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 562 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-27 20:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
att fortsätta på vägen innebär att valet håller i längden,
kanhända har man funnit sin rätta plats i det rätta ögonblicket,
för timing är ofta avgörande i sammanhanget.
2013-05-19

  Minkki VIP
Fin tanke, du. Kanske oxå att trivas på den plats man är, på sin väg?
2013-04-28

  anits VIP
Mycket fint och klokt skaldat
2013-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord att hålla i minnet...
2013-04-27

  Angela Bohlin VIP
Kloka och tänkvärda rader.
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)