Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksstrimma

En blickuns
att bli sedd
i ditt samvetskval,
ger mig lyckokänslor
enorm bekräftelse
jag växer till en jätte...
men,
varför nöjer jag mig
med så lite..
det lilla syns inte ens
det försvinner i dina minnesgömmor
jag får inget av dig,
som vanligt,
du gav mig livet
that's it
resten får jag klara
ensam..




Fri vers av Shifra
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra