Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är aldrig ensam

Utan sig själv är man ingen
Men med sig själv är man inte ensam

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-29 21:11



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Min gamle chef brukade alltid säga: "Älska dig själv så är det i alla fall någon som gör det!"
En sund inställning.
Calle
2013-05-03

  ~Leonardo~
Mycket sanna ord. den tar jag med mig!
2013-05-02

    ej medlem längre
Klokt!
2013-04-30

  Lars Hedlin
Yes thats right! ;)
2013-04-30

  Alva Johnsson VIP
Sena timmens klurighet
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP