Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan reflektion

Vattnar mina rötter
hugger av mina fötter
kravlar vidare på
mina trötta knän
lämnar tydliga blodspår efter mig

Spikar upp
tavlor
på min bröstkorg
lägger bilder
från barndomen
i filen och tuggar lite avigt

Undgår en våldtäkt
på kyrkogården
sjunger den blomstertid nu kommer
med vodka i halsen

Tröttnar på
mig själv
återuppfinner
en pojke med osäkra danssteg

Nu ska jag
leva som om
morgondagen
vore ospeglad




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-30 20:35



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Jo, ibland blir man trött på sig själv och kan behöva spola tebax bandet och spela in nytt.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan