Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår tid


solen, havet, kärleken

anhalten där förstörarens arbete slutar...




Prosa av Inspektör Glas
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-02 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inspektör Glas
Inspektör Glas