Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivigt värre!



I nattens sena timmar vandrar jag genom staden

plötsligt står det ett pojkgäng framför mig!

det rakbladsvassa knivbladet gnistrar till i gatlyktans sken

innan jag hinner blinka far det genom luften och emot mig!

mamma ruskar om mig och viskar: det var bara en mardröm!






Bunden vers (Haiku) av Håkan Berg
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-02-27 18:52



Bookmark and Share


  Propella
Denna känns närvarande och bilderna du målar är glasklara. Snyggt!!
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Berg
Håkan Berg