Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti mig

och jag mindes plötsligt varför jag har glömt allting som handlar om denna natten. Det var den natten som mitt hjärta krossades för första gången, och genast också den sista.

och jag vet, jag vet, det är så svårt att komma ihåg smärtan, hur hjärtat ville slitas ut med vartenda hjärtslag, men det är mycket svårare för mig att komma ihåg lyckan, när hjärtat bankade så hårt när han skrev till mig. det är så svårt för mig att komma ihåg denna natten, för jag vara så lycklig, innan det på en sekund förändrades.

och ----, vi visste att du älskade henne mycket mer än mig, jag visste det verkligen, du behövde inte uppdatera din Facebook om hur mycket du älskade henne med dom fingrarna som för tre timmar sedan, var inuti mig.?




Fri vers av Sara H
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygg text som verkligen snärtar till med den detaljerade smärtan...bra
2013-05-06

  Ulf D VIP
Hur gestalta ett svek?
Brunsta förhoppningar, förväntningar, som tydligt blir ett kroppsminne och den tunna hinna som skiljer en högst påtaglig värld till skillnad från en flyktig, i min läsning i allafall. Att allt kommer tillbaka ett ögonblick som något som jag bara utlöste dessa tankar som får oss att bestämma oss hur det var då nyanserna får färg om detta kan vi skriva mycket, kanske detta bara är början.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sara H
Sara H