Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara håll min hand

får du inte den känslan när du ska lämna en plats. att det är inte platsen du kommer sakna, det är personen du var. jag tror vi kommer hitta dom människor vi behöver i världen. jag kommer hitta dig och du kommer hitta mig.

men just nu blir det bara svårare att vakna. du berättar för mig att dricka är fel, men att känna känns förtillfället mycket värre. jag vet att du känner presic samma sak, och jag hoppas att det kanske betyder någonting. men sålänge, bara håll min hand.




Fri vers av Sara H
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-06 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tokgillar din text...så fin sammansättning av analys och närvaro- love it
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sara H
Sara H