Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Liksom med vintern,
väntar jag på att du ska smälta.
Jag har lyst varm och stark länge nu
och ändå är det -10 i ditt hjärta.

Jag ska nog köpa ett element till dig,
så du slutar frysa.
Men tänk om du börjar svettas.
Det vill jag inte.
Då väntar jag hellre på att du tinar...
tror jag.

Men vad vet jag.
Jag är knappast hälsosam för mig.
Men varför ska allt vara det?




Fri vers av ve rånica
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-02-27 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica