Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt


Dynor av sippor
lyser vitt i gläntorna
vitmåsar lyfter




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-06 15:35



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Som vore det här i Halland ...
2013-05-19

  Anya VIP
Fint med sippor och vitmåsar, bra ihop...det vita komletterar varandra. Vitt både i luft och på marken.
2013-05-07

  Lena K Nilsson VIP
En härligt ljus haiku!
2013-05-07

    ej medlem längre
Dynor av sippor - det var fint!
2013-05-06

    ej medlem längre
Jag tycker om din så ljusa haiku!

Bokmärker!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP