Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt honom inte begränsa/definiera dig!


hellre prinsessan i Prince adore

filter

selektiv perception

bärs av regnbågar

över raviner

och högt över elden

dom ropar: vi tar emot dig och bär dig hem

vänd dig inte om

inte nu

inte sen

han kan inte bära dig så högt som vi

på hans piedestal är inget syre

lyssna på Prince Adore och vet var du hör hemma

vi älskar dig

Gud älskar dig

du är så älskad

"For God so loved the world, that He gave His only begotten Son, that whoever believes in Him shall not perish, but have eternal life." John 3:16




Fri vers av Ess VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-06 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP