Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natts tankar..


Tankarna är många och lika så frågorna..

Har så många frågor som aldrig kommer att få ett svar..

Har så många drömmar som för alltid kommer förbli drömmar..

Har så många känslor i min svarta låda

Kännslor som jag aldrig kommer att få ge..

Aldrig få känna..

Aldrig igen...




Övriga genrer av Ghali
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-02-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali