Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blä-dagar

Hatar dessa blä-dagar.
Dessa dagar då man bara irrar runt, meningslöst med ingenting att göra.
Idag har varit just en sån dag.
Jag har försökt hitta på något som är roligt.
Satte mig vid datorn, hade ignen att prata med och alla spelen var bara helt äckligt tråkiga.
kollade om det fanns några filmer som var roliga, men allt som var på TV var bara skit.
Ingen som var hemma så att dom kunde hitta på något med mig.
Detta menignslösa irrande tvingar en nästan till att tänka på det som kommer och det som har varit.




Övriga genrer av Ghali
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-10-21 22:43



Bookmark and Share


    Bim
blä-dagar var ett bra uttryck,-pst har också haft en sån idag.Hälsn.Bim
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ghali