Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna underbara årstid, så fin och elegant men gud vad ensam


Höst

Hösten

Jag skulle vilja klassa den som den mysigaste årstiden.

Den friska luften, det varm-kalla vädret.

Vinden som varken kyler eller värmer.

Alla vacka färger.

Hösten är årstiden då man mest önskar att ha någon vid sin sida.

Någon som kan värma en efter att man promenerat hem i regn från jobbet/skolan.

Någon som finns där och värmer en om natten när kylan smyger sig på.

Hösten, lika dant som vintern är en årstid för par.

Men jag njuter ändå.




Övriga genrer av Ghali
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali