Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmm....

Solbränd hud

Svalkande vindar

Heta dagar

Svala kvällar

Glöm allt

Lev livet

Det är sommar!




Övriga genrer av Ghali
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-05-05 18:15



Bookmark and Share


  Trollfia
haha, jag kom precis från spanien o vill tillbaka!! Läsa dessa rader påminner mkt om de mysiga dar jag hade me min pojke. Ha en skön sommar!
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ghali