Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även i år


Samma förvåning
musöron på björkarna
redan - vilken fart




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-08 11:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Precis...så känns det. Jag håller med. Det går så fort när det väl kommer...man hinner inte med.
2015-05-25

    ej medlem längre
Väl skaldat!
2013-06-05

  Jan Widströmer VIP
Du tolkar i exakt form vår förväntan ... en text att således instämma i.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP