Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit flagg

Gömd i ett bollhav lurar jag,
dold av den hårda plasten som omringar mig.
Vit flagg har ingen betydelse här,
ord lika menlösa som tysta.
En horas skratt låter snarlikt en stridslysten katt,
hennes kropp fraktas mellan hamnarnas dunkla nästen.
Ett liv i utbyte mot ett annat,
man mot man, på liv och död.




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-09 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom