Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett rim

Grönt är avund
Svart är hat
Skeppet går på grund
Jag är havets astronaut
Dansa i den mörka salen
Där ingen kan se dig falla
De spelar på cymbalen
De spelar för oss alla
Vinden bär sanningen hem
Det går inte att undgå
Räkna ett, två, tre, fyra, fem
En dag kan du nog förstå
Kärlek är viktigt men är inte allt
Förlåtelse är för fler än dig
Lämna ingen utanför när det är kallt
Om du är vilse så följ efter mig




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-29 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom