Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungande dalar

Underbara sköna
Ett författande av livsöden
Knastrande brasor
Tacksamhet i vågor
Plockade skratt från trädkronorna
Rinnande minnen från förr
En gnistrande kväll i december




Fri vers av Nodateforprom
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-20 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom