Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden räcker

solen lyser för evigt
evigheten tar slut i morgon

innan dess måste vi hinna
utforska jordens inre
hämta barnen på dagis
köpa nya sommarskor
fånga Loch Ness odjuret
titta på VM matchen i fotboll
börja motionera regelbundet
lära oss ytterligare ett språk
läsa ut boken av Dostojevskij
börja leva som vi lär
samt utforska rymdens ytterligheter

men ta det lugnt
tiden räcker till för oss alla




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-09 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson