Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens ord.

När du är tyst
kan jag ändå
höra din röst
tala till mig

Din tystnad
talar till mig
på ett språk
som bara
mitt hjärta
kan förstå

Dina tysta ord
säger mig
mer än
tusen skrivna
hundra skränande

Dina tysta ord
kan jag inte
säga högt
de är bundna
för evigt...

I mitt hjärta.

Älskade,
jag svarar dig med min tystnad.

Kan du höra mig?




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-10 10:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Inte bara din älskade hör dig, jag här det också. Underbart skaldat!
2013-09-04

  Lars Hedlin
Så underbart i sin längtan toner..APPLÅD och kram;)
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson