Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fokus: jag lär mig


jag är min egen gentleman

jag klarar inte att missa möten som Gud bäddat med rosenblad till mig

och jag måste våga misslyckas med att se

när de magiska portarna är framför mig

för ingen annan öppnar de dörrarna för mig

""For God so loved the world, that He gave His only begotten Son, that whoever believes in Him shall not perish, but have eternal life." Johannes 3:16




Fri vers av Ess VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-11 19:32



Bookmark and Share


  wildah
Det ligger mycket i vad du skriver, man får försöka hjälpa sig själv!
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP