Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag låter maskrosorna blomma


statiskt vs. dynamiskt

mina misstag

är maskrosblommorna med blomfröna som

sfäriskt flyger på sommaräventyr

med irreguljära flygbiljetter

med och i flera dimensioner

till nya blommor och

nya ängar

fantasifulla och modiga

utan linjära anspråk

är alla blomfrön och blommor

dynamiska och fria

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving." Albert Einstein









Fri vers av Ess VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar både dig o Albert!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP