Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min egen gud

Jag tror inte på Gud
Inte heller på Allah eller Buddha
Jag tror på Livet
Det börjar när jag föds och slutar när jag dör
Och mellan födsel och död finns att Leva
Jag kan förändra det som händer medans jag lever
Men inte framtiden eller det förflutna
Jag kan bara ändra nuet

Men nuet var framtid tills just nu
Och det kommer snart att bli förflutet
Så jag måste skynda mig om jag ska förändra något

Livet är in gud och jag bestämmer över det
Bara jag lever det livet
Och när jag dör kommer det försvinna med mig

Jag är mitt eget Liv och min egen gud
Ingen annan har rätten att bestämma över mig




Fri vers av Ida Hedkvist
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 18:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en Gudinna
2013-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Alla gör som de vill.
Jag valde Jesus.
Men oavsett hur man väljer blir det konsekvenser.

2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ida Hedkvist