Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina föräldrar


Jag älskar er

Jag har aldrig under alla år sagt "jag älskar dig"
De orden kommer aldrig längre än till tanke
Trots att ni tagit varje chans att säga det till mig
Besvikelsen i era ögon när jag aldrig svarade
Ett "ok" och kanske ett leende var allt ni kunde få ur mig

Jag önksar ni kunde se
Se vad det där "ok" betyder

Alla ord som jag borde sagt
Alla saker ni aldrig får veta
För jag tvivlar på att jag någonsin kommer att kunna erkänna
Hur otroligt mycket jag älskar och behöver er




Fri vers av Ida Hedkvist
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Hedkvist