Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollkarl utan magi

Ett virus,
något icke synligt,
något icke hörbart.
En inkräktare så själlös,
ljudar en tonlös melodi i universum,
en komiker alkoholiserad med sand.
Som en trollkarl utan magi,
så fyller den luften med tvivel,
så lurar den ögat.
Inlåst i ett rum,
skrik som dör ut i trumvirveln,
en evighet som varar blott en sekund.




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-13 05:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
Den här var riktigt bra!
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom