Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning: om du flyr måste jag fly med dig

en trång lägenhet
där andan alltid tappas
och sömnen ofta glöms

stannar tiden upp när
du kysser mina ärr
jag skakar, okontrollerat

ljudet av hackande händer
gör mig livrädd

kastar mig in mellan dina nyckelben
letar efter skydd bakom din hals

tryck nu på play
och sen på repeat
(no time for us)


---------------------------------------


lämnar allting bakom ryggen
hamnar på trottoaren
helvete vad blött det är
när det har regnat


du skriker från fönstret

vi gör detta tillsammans nu
du måste förstå

allting sitter ihop
aldrig får vi glömma




Fri vers av celestica
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celestica
celestica