Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(nej här drömmer vi inte!)

du frågar mig varför mina ögon
försvinner/varför våra tankar inte

går ihop

hur ska jag någonsin kunna förklara
någonting som inte finns

min tunga kan inte längre forma orden
utan att ständigt bli påmind om dess innebörd
den du förstörde

om du bara visste hur ont det gör när du kommer





Fri vers av celestica
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celestica
celestica