Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gift

Den här jävla känslan som äter upp mig inifrån.
Jag känner den i hjärtat och bröstet, den vill ta över hela min kropp.
Jag kämpar och kämpar, men den blir bara starkare och starkare.
Den är som ett gift som sakta men säkert kryper in i varje vrå och gör så att jag ruttnar, del för del.
Men jag tycker väl bara synd om mig själv, det är i alla fall det jag får höra.
Så man kanske ska hålla käften och låtsas vara glad?




Övriga genrer av Vickitickitoria
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickitickitoria
Vickitickitoria