Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag?

Mitt huvud mot ditt bröst
Mina läppar mot dina

Din lukt
Din beröring

Våra händer sammanflätade
Våra ögon som möts

Allt det jag har försökt glömma
Men som alltid finns kvar




Fri vers av Vickitickitoria
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-23 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickitickitoria
Vickitickitoria