Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stal mig från mig själv

Du bröt ned mig bit för bit
Sakta började jag försvinna
Jag slutade vara den jag är
Du stal mig från mig själv




Fri vers av Vickitickitoria
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 17:30



Bookmark and Share


    skamfilad
Och nu måste du hitta de små bitar av dig själv som försvunnit
och göra dem till dina igen
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Vickitickitoria
Vickitickitoria