Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigt

För ett år sedan grät jag
Jag ville slita hjärtat ur mitt bröst och aldrig känna det igen
Idag blir jag rädd över att det en gång varit så
Rädd för att det ska bli så igen
Minnena som påminner när man bara vill glömma
Men du är borta ur mitt liv
Förevigt




Fri vers av Vickitickitoria
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickitickitoria
Vickitickitoria