Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildmarksstigen

Vandra på landsväg..
är detta vildmark?
Men jag fick min
beskärda del, smalt,
upp och ner, brant
blött och klafsigt
vid ett sund, skulle jag
ta mig till en
pontonbrygga,
sen dra mig över
till andra sidan..
gick helt ok
men gungande vatten och jag
är inte direkt kompisar,
jag var inte rädd, bara här och nu..





Fri vers av Shifra
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra