Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V.E.M.

Vem vägde ditt liv,
I sina händer?
Vem köpte din mat,
dina böcker,
ditt hat?
Vem?

Jag lyssnade på dig!
Jag tog dig ombord.
Jag gav dig mitt roder.
Löste dina skulder.
Nu skriver jag
- dina känslor,
med handens tysta ord.

Vem ringde dig,
när du hade fått nog?
Vem var det -
som alltid log?
Vem var det -
som inuti - - -
dog?




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-14 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller