Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ned faller regn om natten


Varvinter

Det var som varvinter.
Som jag famnade ord.
Tinade.
Och gjorde mig glad.
Jag fann.
Tidigt.
En sol.
Men manaden var lang.
Jag togs om hand.
Vid vinterstigen.
Da vandrade jag mot molnen.
Men anda.
Det fallde regn




Fri vers av Cannes
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-02-28 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes