Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sättet att ta isär texten och formera den mer fragmentariskt, är till för att göra den mer lättläst via möjliga pauser i läsandet för just envar möjlig läsare av densamma. (Texten har legat till sig i utkast sedan 2013 05 05)


Är det kanske rent av...







...Henry's egna förväntningar
på samhället
och de vilka är satta att bebo det
som gör att det stundom känns

som en kall vind
sveper genom detta samhälle
så det upplevs som
en sådan främmande plats för kärlek?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-22 13:04



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"all is full of love
you have to trust it"

jag tycker världen
är magisk
inte tragisk
det var kalla vindar idag ja...
men det beror på hur man ser det
allt är liv
allt är rörelse...
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP