Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmen kommer!


Underbara sol !

Jag vill njuta av denna härliga sol
som strålar från himmelen !

Mitt kalla inre behöver denna värme som strålar
till oss så att våra kroppar kommer till liv.

Jag blundar och ser mig springande på en härlig äng av vackraste blomster,
nu kan jag få värme och njuta av denna underbara dag!

Boken har jag bredvid mig så jag kan njuta ännu mer
av denna lyrik som bereder mig glädje och lycka!

Drömmer mig bort till ett paradis som finns i detta universum,
som heter "skogens guld" och den lockar mig att Leva!

Kom till mig alla underbara väsen så ger jag er min kärlek
och värmande kramar så vaknar ni till liv.

Vilken gränslös kärlek...




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 06:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Soligt och varmt bra :-)
/kram
2013-06-04

  Lindha W Gustavsson
Du är sååå duktig, bravo!
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP