Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längst ner på gatan


där
längst ner på gatan
står en flicka
och tittar in genom ett fönster

hon tittar in
och ser
vad hon saknar
i livet

eller

ser hon ut
på sitt förflutna
och vad hon lärt
av livet

där
längst ner på gatan
står en flicka
vid ett fönster




Fri vers av Tessan84
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-02-28 18:50



Bookmark and Share


  Tessan84
hehe tack smultronet!! vet inte ens hur det hamnat där =)
2006-03-01

  Smultris
Tycker om denna mycket... ångestfylld...

Ta bort frågetecknet bara;)
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes