Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fanns



Vi fanns
i tusen världar,
i mörker och ljus,
som nu.
Döden tog oss
var gång,
varje liv tog slut.

Skrymmande tidevarv,
väldig evighet
följde oss
tätt i hälarna.
Från boning
till boning vandrar
andarna.

Framtiden ligger
och plirar
och ger en
gnista av hopp.
Den måste bli bättre
än gårdagens
alla lopp!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-17 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Vi fanns
i tusen världar,
i mörker och ljus,
som nu."
Gillar detta mycket - speciellt 'som nu'!
Ännu en dikt med hopp! Fint!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf