Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Du behöver inte vara övertydlig, jag kan läsa dig.

Förfina dig inte, jag ser dig.

Du behöver inte prestera, jag gillar dig som du är.

Du behöver inte köpa mig, jag finns här.

Ge mig bara tid, din tid.

Så ska även du få

mitt intresse

min uppskattning

min reflektion.

Förresten var tydlig, du är lite suddig i kanterna.

Jag ser dig, men ibland har du sprungit så långt i förväg.

Stanna upp

vänta in

ge dig själv tid

att upptäcka din inre kärna.

Innan vi delar den tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Karin Häggberg
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Häggberg
Karin Häggberg